Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

30. 09. 2014. 08:38 >> 08:36

HERCEG NOVI

Ruskinja kupila Belavistu za 270 hiljada €

Hercegnovski ugostiteljski objekat Belavista, nekadašnji hotel Amerika, prodat je ruskoj državljanki Olgi Demidenkovoj za 270 hiljada eura.

 

Demidenkova je u Privrednom sudu dala najbolju ponudu za kupovinu konobe, koja ne radi, i kafeterije. Taj objekat od 270 kvadrata izgubila je Vektra Boka, biznismena Dragana Brkovića, jer je sudskom odlukom pripao hercegnovskom Vodovodu zbog duga za vodu te kompanije od oko 600 hiljada eura, pišu Vijesti.

Kupcu je ostavljen rok od 15 dana za uplatu kupoprodajne cijene za nekretninu, čija je procijenjena vrijednost bila oko 505 hiljada eura.

Hercegnovski Vodovod oglasio je prodaju jer duži period nije mogao da naplati dug od Brkovićeve kompanije. Vodovod duguje novac Elektroprivredi , pa je prodaja ovog objekta bila potrebna da ih ne isključe sa mreže.

Od iznosa koji Demidenkova treba da uplati, Vodovod će dobiti 170 hiljada eura koje će uplatiti EPCG. Upravi poreskih prihoda trebalo bi da ide 100 hiljada eura zbog neisplaćenih obaveza kompanije Vektra Boka.

Do sada su održane tri neuspjele licitacije za prodaju Belaviste.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније