Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

22. 03. 2013. 22:10   >>  22:11

JAVNI INTERES

MF:Radno tijelo da utvrdi regulatorni okvir

Ministarstvo finansija formiraće radno tijelo koje će se baviti pitanjima uređenja javnog interesa i unaprjeđenja regulatornog okvira, stanja i standarda u oblasti igra na sreću, dogovoreno je na sastanku u tom resoru.

 

 

Ministar finansija Radoje Žugić sastao se sa predstavnicima Uprave za igre na sreću, Udruženja priređivača igara na sreću (UPIS) i Udruženja privrednih društava za priređivanje igara na sreću Crne Gore Montenegro Bet.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, glavna tema sastanka bila je razmatranje važnih pitanja od interesa za unaprijeđenje oblasti igra na sreću.

Na sastanku je dogovoreno da se, u cilju izrade regulatornog okvira, formira radno tijelo, sastavljeno od predstavnika Ministarstva, Uprave za igre na sreću i oba udruženja priređivača igara na sreću.

„Radno tijelo će se baviti pitanjima uređenja javnog interesa i generalno unaprijeđenja regulatornog okvira, stanja i standarda u oblasti igra na sreću“, kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније