Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

16. 09. 2014. 22:10 >> 22:14
9

KINEZI SAOPŠTILI

Finalizovana procedura za Ugovor o autoputu

Predstavnici kineske kompanije CRBS, sa kojima je ranije potpisan Ugovor o izgradnji autoputa Bar - Boljare, informisali su večeras predsjednika Vlade Mila Đukanovića da su stvoreni preduslovi za finalizaciju formalne procedure za skoro potpisivanje Ugovora o finansiranju i početak realizacije ovog značajnog projekta.

Predstavnici izvođača radova na izgradnji dion ice autoputa iskazali su očekivanje da i sa crnogorske strane bude dobijeno zeleno svjetlo kroz parlamentarnu proceduru verifikacije Zakona i Ugovora o autoputu, kako bi radovi mogli da počnu.

Premijer Đukanović je istakao da Vlada vjeruje u izvjesnost i uspješnost realizacije projekta  koji će stvoriti prostor za naredne faze ovog i buduće infrastrukturene projekte u Crnoj Gori.

Predstavnici CRBS-a su posebno istakli spremnost za angažovanje domaće radne snage i potencijala, kao i da tokom trajanja radova organizuju edukaciju studenata za oblast izgradnje puteva.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније