Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

14. 09. 2014. 10:54 >> 10:53

PAYPAL

Uskoro dvosmjeran protok novca

U Crnoj Gori se u narednom periodu može očekivati omogućavanje funkcije dvosmjernog protoka novca kada je u pitanju PayPal sistem, saopšteno je iz Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije.

Iz Ministarstva su agenciji Mina-business kazali da je, shodno poslovnoj politici kompanije PayPal i uobičajenoj proceduri, u ovom trenutku omogućena samo funkcija plaćanja.

PayPal, jedan od najpoznatijih servisa u svijetu za plaćanje preko interneta, od 17. juna dostupan je i u Crnoj Gori.

“Što se tiče problema u funksionisanja ovog sistema, na adresu Ministarstva do današnjeg dana nije pristigla nijedna žalba”, rekli su iz Ministarstva.

Iz tog Vladinog resora su saopštili i da u ovom trenutku ne posjeduju statističke podatke o otvorenim nalozima za korišćenje usluga PayPala.

“To su podaci koji su isključivo vlasništvo kompanije PayPal i kao takvi predstavljaju njihovu poslovnu tajnu”, naveli su iz Ministarstva.

Registracija za PayPal se obavlja na zvaničnom sajtu www.paypal.com, a za aktiviranje naloga je potrebna e-mail adresa i važeća platna kartica.

Ministarstvo se još 2009. godine obratilo kompaniji PayPal sa zahtjevom za uključivanje Crne Gore u njihov sistem plaćanja putem interneta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније