Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

31. 01. 2013. 18:44 >> 18:45

STOP RADU NA CRNO

Vladin tim protiv sive ekonomije

Vlada je formila tim koji će raditi na suzbijanju sive ekonomije i rada na crno, kao i na kontroli prometa akciznih proizvoda i izdavanja fiskalnih računa.

,,Te mjere treba da rezultiraju unaprijeđenjem institucionalnih i kadrovskih kapaciteta državnih organa i službi koje se bave prikupljanjem i kontrolom po osnovu poreza“, kazala je portparolka Ministarstva finansija Marija Radenović.

Radnim timom koordiniraće ministar finansija Radoje Žugić, a u timu će biti i predstavnici državnih organa, sindikata, poslodavaca, kao i predstavnici Skupštine.

Radenović nije odgovorila na pitanje da li će članovi primati novac za rad u timu jer, kako kaže, nije prisustvovala sjednici Vlade, tako da ne zna da li u rješenju postoji takva stavka. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније