Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

19. 03. 2013. 17:20 >> 10:08

SKUPŠTINA CRNE GORE

O KAP-u na plenumu 10. aprila

Sjednica Skupštine Crne Gore, na kojoj će se poslanici izjasniti o predlogu zaključaka Vlade u vezi rješavanja problema u Kombinatu aluminijuma, biće održana 10. aprila, odlučeno je danas na Kolegijumu predsjednika parlamenta.

"Uvažena je moja inicijativa od strane predsjednika parlamenta i 10. aprila će biti sjednica u vezi sa KAP-om, tako da ćemo sjutra imati glasanje na Odboru jer smo raspravu okončali", kazao je nakon kolegijuma, predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, Aleksandar Damjanović.

Na pitanje da li sjednica Odbora može donijeti neka nova rješenja za KAP, Damjanović je odgovorio: "Sjednica još nije zatvorena, sjutra se glasa, do glasanja može svašta da se desi."

Odbor je juče trebalo da se izjasni o zaključcima, odnosno o ponudi ruskog vlasnika KAP-a da ustupi svoje akcije Vladi.

Izjašnjavanja nije bilo, iako je rasprava održana, jer je Damjanović prekinuo sjednicu, obrazlažući svoj postupak potrebom da se o predloženim zaključcima izjasne svi članovi Odbora, ali i zbog za danas zakazanog Kolegijuma Skupštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније