Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

02. 08. 2014. 08:39 >> 09:14

MONTENEGRO BONUS

Nastavljaju s isporukom struje KAP-u

Kompanija Uniprom će i u narednih mjesec dana struju za KAP nabavljati preko Montenegro bonusa, koji je kupuje od Elektroprivrede i distribuira podgoričkoj fabrici, saznaju Vikend novine.

Državna naftna kompanija Montenegro bonus nastaviće da do 1. septembra snabdijeva strujom KAP. Kako je Vikend novinama saopšteno iz kompanije Uniprom, koja je preuzela upravljanje fabrikom, ugovor sa Montenegro bonusom je produžen, a oni će struju isporučivati po dosadašnjim uslovima.

Osim dogovora koji je postigao o produženju isporuke struje, Uniprom je, kako je kazao njegov vlasnik Veselin Pejović, obezbijedio neometanu proizvodnju u KAP-u u naredna dva i po mjeseca, zahvaljujući sirovinama koje su juče iz Španije dopremljene u luku Bar.

"Brod sa 18.000 tona glinice i 1.000 tona smole je uplovio u luku Bar i time smo obezbijedili sirovine za nesmetanu proizvodnju u naredna dva i po mjeseca. Narednih dana ćemo pregovarati sa dvije kompanije u vezi sa remontom Elektrolize B, koji će omogućiti da se poveća obim proizvodnje u Kombinatu", rekao je Pejović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније