Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 03. 2013. 12:06 >> 10:28
2

SNABDIJEVANJE STRUJOM

VIDEO: Lazović - Rješenje za KAP za 10 dana

Potpredsjednik Vlade Vujica Lazović očekuje da se problem oko snabdijevanja strujom Kombinata aluminijuma riješi najkasnije za deset dana.

Lazović je kazao da svi znaju da KAP neovlašćeno troši struju i da je zbog toga ugrožen kompletan elektroenergetski sistem Crne Gore.

 

 

Na sjednici skupštinskog Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, održanoj 22. februara, saopšteno je da je KAP od oktobra prošle godine do 1. januara ove, strujom snabdijevao Montenegrobonus, a da od tada to radi CGES i to nelegalno.

Regulatorna agencija za energetiku je, nakon sprovedenog monitoringa, ostavila EPCG i CGES-u rok do 6. marta do 16 sati da otklone nepravilnosti, kako im u suprotnom ne bi oduzela licence. To nije ispoštovano, pa je RAE rok produžila za još 15 dana.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније