Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 05. 2014. 08:22 >> 08:23
1

DOMAĆI PROIZVOĐAČI

U Delti "Najbolje iz Crne Gore"

Agencija Advantage ovog vikenda, u Delta Sitiju, organizuje manifestaciju „Najbolje iz Crne Gore“, na kojoj će se predstaviti domaći proizvođači: vina, maslina i maslinovog ulja, meda, pršuta, mlijeka i mliječnih proizvoda, ljekovitog bilja, organskih proizvoda...

 

Tokom dvodnevne manifestacije posjetioci će biti u prilici da probaju domaće proizvode, upoznaju se sa proizvodnom tehnologijom i receptima za pripremu jela.

"Posebno izdvajamo „Crnogorsku trpezu” koja će biti na programu danas, u 17.30 sati, kada će svi posjetioci  besplatno degustirati  „Najbolje iz Crne Gore“ proizvode. U zabavnom dijelu programa, sa posjetiocima će se družiti pjesnik Rajko Joličić, a koncert će održati Svetlana Raičković i vokalni sastav Grlice", saopštili su organizatori.

Predstavnici Nacionalnog udruženja senzorskih ocjenjivača djevičanskih maslinovih ulja Crne Gore će izvesiti kratku prezentaciju, nakon čega će posjetioci imati priliku da, uz stručnu pomoć i savjete, degustiraju ekstra djevičanska ulja.

Takođe, agronom Svetozar Radonjić predstaviće po malo zaboravljenu biljku SREMUŠ, u okviru prezentacije „Podmlađuje tijelo i čuva zdravlje“.

"Ovim projektom  želimo da doprinesemo  da domaći prehrambeni proizvodi postanu nacionalni brendovi i kao takvi rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi i da ubijedimo građane da mi, kao i drugi, ili čak i bolje, možemo da radimo i proizvodimo, kako za potrebe domaćeg tržišta, tako i za inostrano tržište", navodi se u saopštenju.

Manifestacija će danas i sjutra biti otvorena  od 10 do 21 sat.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније