Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

30. 01. 2013. 12:20 >> 12:25

Istraživanje

Telekom najbolje organizovan

Crnogorski Telekom najbolje je organizovana velika kompanija u Crnoj Gori, pokazalo je istraživanje konsultantske firme Blu kouč. Telekom je u istraživanju, osim te nagrade, u kategoriji velikih preduzeća osvojio i drugo mjesto, kao najbolja firma za rad u zemlji.

Zamjenik izvršnog direktora Telekoma, Slavoljub Popadić je prilikom preuzimanja nagrade rekao da telekomunikaciona kompanija, kao jedna od vodećih u zemlji, svoj uspjeh prvenstveno duguje svojim zaposlenima.

“Zadovoljstvo zaposlenih tretiramo kao jedan od strateških prioriteta zbog čega smo jedan od najprivlačnijih poslodavaca na crnogorskom tržištu rada. Ova priznanja su dokaz da smo na pravom putu i dodatni motiv da nastavimo sa ulaganjem u razvoj našeg kadra jer samo zadovoljan zaposleni može donijeti dugoročni uspjeh za jednu kompaniju”, rekao je Popadić.

Priznanje je uručio vođa projekta Srđan Vukčević koji je saopštio da je Crnogorski Telekom ujedno najveća kompanija koja je učestvovala u istraživanju i da su njeni zaposleni pokazali da se radi o veoma konkurentnom i atraktivnom preduzeću na tržištu rada.

Zaposleni koji su učestvovali u istraživanju određeni su metodom slučajnog uzorka i odgovarali su na 100 pitanja preko kojih su mogli da izraze mišljenje o uslovima u kojima rade, odnosu sa kolegama i menadžerom, top menadžmentu kompanije, prostoru za lično i profesionalno usavršavanje, kao i društvenoj odgovornosti firme.

Istraživanje o najboljoj kompaniji za rad, u kojem je učestvovalo više od 1,1 hiljada zaposlenih, prvi put u Crnoj Gori sprovela je konsultantska firma Blu kouč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније