Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

М.Л.Б.

01. 12. 2023. 17:20 >> 17:22

MINISTAR RADULOVIĆ SAOPŠTIO

Radnicima veće plate, nema štrajka u “Port of Adria”

Plate zaposlenim u kompaniji “Port of Adria” biće uvećane za 20 odsto zbog čega radnici odustaju od štrajka najavljenog za ponedjeljak, saopštio je ministra saobraćaja i pomorstva Filipa Radulovića u izjavi za medije.

On je kazao da je imao priliku danas da razgovara sa menadžmentom kompanije Port of Adria.

Jedna od tema bila je i najavljeni štrajk zaposlenih u toj kompaniji koji je bio planiran za ponedjeljak.

“Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je došlo do dogovora izmedju te kompanije i zaposlenih i to na način što će zarade biti uvećane za 20 odsto. Na ovaj način je izbjegnuta mogućnost prekida u pružanju lučkih usluga koje pruža ta kompanija, ali se i šalje poruka da se dijalogom može doći do obostranog zadovoljstva”, saopštio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније