Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

06. 03. 2013. 15:07 >> 09:16
5

PREDLAŽE REFERENDUM

VIDEO: Krivokapić: KAP naopaka rabota

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić, ocijenio je da bi građani, na referendumu, trebalo da odluče da li žele da plaćaju tuđe račune i da država bude finansijski zavisna od kompanije koja ne ispunjava obaveze.

 

Krivokapić je trenutnu situaciju nazvao „naopakom rabotom“, u kojoj ministar ekonomije dolazi u Skupštinu da zastupa i ispunjava odluke investitora, koji je nanio teške ekonomske štete Crnoj Gori.

"Ako politički subjekti u Parlamentu nijesu sposobni, a tvrdim da mogu biti i hoću da vjerujem da jesu, onda je na toliko veliko pitanje materijalne štete i uvažavanje logike političkog sistema, odgovor da građani odluče na referendumu žele li da država postane zavisna od bilo koga, a ponajmanje od jedne kompanije koja ne ispunjava svoje obaveze“, rekao je Krivokapić novinarima u Skupštini.

 

 

 

Izjava Krivokapića

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније