Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 02. 2014. 17:08 >> 17:38
1

PRIVATIZACIJA

Tri ponude za Brodogradilište

Tri kompanije su dostavile ponude na tenderu za privatizaciju Jadranskog brodogradilišta, saopšteno je iz Vlade.

U predviđenom roku dokumentaciju su dostavile italijanska firma "Fincantieri S.p.A.", holandska "Damen Shipyards" Group, kao i konzorcijum koji čine kompanije iz Kipra i Litvanije.

"U skladu sa pravilima i uslovima tendera, Tenderska komisija će u saradnji sa privatizacionim savjetnikom, u roku od 15 dana, izvršiti analizu i ocjenu ispunjenosti kvalifikacionih uslova. Nakon ocjene ispunjenosti, kompanije koje su iskazale interesovanje i ispunile kvalifikacione kriterijume imaće pravo da otkupe tendersku dokumentaciju i time steknu pravo za dostavljanje obavezujućih ponuda na Tenderu", saopšteno je iz Vlade.

Država je ponudila na prodaju 61,6 odsto kapitala akcionarskog društva Jadransko brodogradilište.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније