Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 02. 2014. 17:38 >> 17:45

BIZNIS KLASA

ME: Do Pariza i Moskve za 350 eura

Nacionalna aviokompanija Montenegro erlajns ponudila je promotivne cijene za karte u biznis klasi. Karte se mogu rezervisati i kupiti od 10. do 17. februara i to za putovanja od 10. februara do 31. marta ove godine.

"Povratne karte sa svim taksama, uključujući i one rezervacione, za putovanja do Pariza i Moskve koštaju 350 eura, dok se povratne karte za Frankfurt, Rim, Beč, Cirih i Ljubljanu mogu kupiti po cijeni od 300 eura", saopšteno je iz ME. 

Broj sjedišta je ograničen, a cijene važe i za putovanja započeta u inostranstvu.

"Od uvođenja zimskog reda letenja, nacionalna aviokompanija realizovala je nekoliko zimskih akcija, a pokrenula je i aranžmane za Rim, Pariz i Beč", poručuju iz nacionalne aviokompanije.

Aranžmani uključuju avioprevoz sa taksama, transfer od aerodroma do hotela i nazad, kao i tri ili četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa četiri zvjezdice.

"Posljednji ponuđeni aranžman za Pariz, u ponudi nacionalnog avioprevoznika, izazvao je veliko interesovanje. Za 439 eura u hotelu sa 4 zvjezdice u prilici ste da upoznate grad svjetlosti. U Rimu možete uživati u trodnevnom, odnosno četvorodnevnom aranžmanu za 289 tj. 329 eura, a Beč možete doživjeti uz aranžmane od 259, odnosno 289 eura", poručuju iz ME.

Svim zainteresovanim putnicima na raspolaganju su službe MA, dok se detaljne informacije o biznis promo tarifi, svim aranžmanima i zimskima akcijama mogu dobiti pozivom call centra 19804 ili putem sajta  www.montenegroairlines.com .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније