Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Т.Г.

27. 02. 2023. 14:13 >> 14:07

ČARAPIĆ

"Damjanović trebao da pročita naslov prospekta za emisiju obveznica"

Član Predsjedništva Pokreta "Evropa sad" Vasilije Čarapić saopštio je da je nominalna vrijednost svake obveznice određena na 100, i ako se prodaje, kako je kazao, ispod te vrijednosti radi se o diskontu, a ako se prodaje iznad te vrijednosti, radi se o premiji.

"Nominalna vrijednost svake obveznice je određena na 100, i ako se prodaje ispod te vrijednosti radi se o diskontu, a ako se prodaje iznad te vrijednosti, radi se o premiji. Tu je prospekt crnogorske obveznice iz 2020, gdje se odmah vidi da se radi o diskontnoj emisiji", napisao je Čarapić na Tviteru. 

Kazao je da ministar finansija Aleksandar Damjanović "trebao samo da pročita naslov prospekta". 

Podsjetimo, ministar finansija Aleksandar Damjanović kazao je da će danas biti predata dokumentacija Specijalnom državnom tužilaštvu u vezi emisije euroobveznica sa kraja 2020. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније