Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

28. 02. 2013. 13:47 >> 13:41
4

ZBOG KAP-A

Krivokapić: Ispitati odgovornost Kavarića

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić je, govoreći o problemu KAP-a, istakao da su građani godinama finansirali zarade u Kombinatu i da Skupština neće pristati da se ,,od građana uzme dodatnih 100 miliona eura".

 

,,Mi smo samo prije mjesec dana zaoštrili poreze na lična primanja, koji ukupno iznose 30 miliona godišnje. Ovo je tri puta više i ko oće da se dalje nastavi investiranje u investitore koji nijesu ispunili nijednu svoju obavezu, treba da kaže kome će se uzeti taj novac. Novac će se uzeti od istih onih koji su već dali 30 miliona. Parlament neće biti dio toga i mislim da ćemo naći rješenje koje najbolje može zaštititi interese građana  – poručio je Krivokapić.

On je istakao da će SDP ponuditi Skupštini prijedloge o KAP-u, na sjednici koja će se održati sredinom marta.

Krivokapić je podsjetio da je danas godina, od kad Vlada nije realizovala nijedan prijedlog koji je dogovorila sa Skupštinom.

,,To prije svega traži odgovornost ministra ekonomije. Crna Gora je pred odlukom da li će se nastaviti jedan, po nju, veoma skup posao. Ne znam nijednu zemlju koja daje toliki procenat državnog budžeta stranom investitotu koji je trebao da puni naš budžet. To su iznosi koji su enormni, to su dasetine bolnica ili škola. Dužnost parlamenta je da čuva državu od bankrota, a ne CEAC'', poručio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније