Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

27. 02. 2013. 14:59 >> 14:54

KONSOLIDACIJA STANJA

Budva će redovno izmirivati obaveze

Račun Opštine Budva je, prema riječima njenog predsjednika Lazara Rađenovića, od početka godine deblokiran, što će, kako tvrdi, uticati na redovno izmirivanje obaveza.

"Učinili smo puno na konsolidaciji finansijskog stanja i račun Opštine Budva je od početka ove godine deblokiran, što će uticati na redovomo izmirivanje naših obaveza", rekao je Rađenović.

On ne očekuje da će tokom ove godine biti većih blokada.

"To znači da ćemo ovu godinu realizovati kako je to i zacrtano, sanacijom stanja i vraćanjem dugova, ali i realizacijom planiranih investicija. Naravno, podrazumijeva se i redovno servisiranje obaveza, što znači da će plate, obaveze prema državi i bankama biti redovno izmirivane", kazao je Rađenović.

Odgovarajući na pitanje da li je riješen tender oko prodaje lokaliteta Kraljičina plaže između Budve i Bara, Rađenović je podsjetio da je stigla samo jedna ponuda partnera iz Abu Dabija i tenderska komisija je analizira.

"Prve informacije govore da je riječ o kvalitetnoj ponudi sa cijenom za koju smo smatrali da je adekvatna za taj lokalitet, a sa ponuđenim investicionim planom možemo biti zadovoljni". naveo je Rađenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније