Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.M.

26. 08. 2022. 21:29 >> 22:00
2

MINISTAR ZA TVCG

Od EK tražili da finansira glavne projekte za nastavak auto-puta

Vlada Crne Gore poslala je danas zahtjev Evropskoj komisiji za bespovratna sredstva za finansiranje glavnih projekata za nastavak izgradnje auto-puta Bar-Boljare, kazao je za TVCG ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović.

Dodaje da očekuju pozitivan odgovor. 

"Iz svih dosadašnjih razgovora očekujemo pozitivan odgovor", rekao je ministar.

Ibrahimović je ovo kazao u emisiji "Intervju" na TVCG.
"I realizacijom kapitalnih infrastrukturnih projekata u skladu sa EU principima i standardima, potvrđujemo evropsku perspektivu Crne Gore. Auto-put Bar-Boljare, kao najveći infrastrukturni projekat nastavlja da se razvija, povezujući Crnu Goru još snažnije i sa regionom i sa EU", naveli su iz Ministarstva kapitalnih investicija na Tviteru. 

Govoreći o potencijalnim restrikcijama struje, Ibrahimović je kazao za TVCG da neće biti restrikcija struje u septembru i oktobru. 

"U razgovoru sa izvršnim direktorom EPCG Nikolom Rovčaninom dobio sam uvjeravanja da neće biti restrikcija struje u septembru i oktobru", kazao je Ibrahimović. 

Dodaje da vjeruje da će već od decembra EPCG ponovo prodavati električnu energiju. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније