Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.V. ]

18. 01. 2022. 06:43 >> 06:46
13

LJILJANIĆ ZA PORTAL

Vožnja prvom dionicom najkasnije u maju

Izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić rekao je za Portal RTCG da očekuju puštanje saobraćaja na dionici auto puta od Podgorice do Mateševa najkasnije u maju. On je naveo da ranije rukovodstvo kompanije Monteput nije na vrijeme preduzelo aktivnosti na nabavci opreme neophodne za adekvatno održavanje i obezbjeđivanje autoputa. 

"Sprovodimo pregovore i aktivnosti na obezbjeđivanju neophodnih uslova potrebnih za realizaciju nastavka autoputa Bar-Boljare. Ovdje mislim na dionice Mateševo – Andrijevica i Andrijevica-Berane- Boljare", poručio je Ljiljanić. 

On je ukazao da prethodno rukovodstvo Monteputa nije na vrijeme preduzelo aktivnosti na nabavci opreme neophodne za adekvatno održavanje i obezbjeđivanje autoputa.

"Ovdje mislim na opremanje vatrogasne službe i službe zimskog održavanja autoputa. Novo rukovodstvo je za nabavku navedene opreme započeo postupke javnih nabavki, a jedan broj tendera je u pripremi", pojasnio je Ljiljanić.

Naš sagovornik kaže da su svi veći propusti i greške već do sada otkriveni s obzirom da je autoput u završnoj fazi.

"Postoji manji broj sitnih propusta i grešaka koje su normalne za ovakav objekat i koje prevazilazimo. Želim da naglasim da je objekat kao cjelina impresivan i kvalitetan", navodi Ljiljanić.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније