Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

O.Z. [ TVCG ]

30. 11. 2021. 15:53   >>  16:25

PROGRAM "EVROPA SAD"

Za Spajića projekat održiv, predstavnici opština u nedoumici

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić na Odboru za ekonomiju, finansije i budžet kazao je da će projekat "Evropa sad" i budžet biti lijepa realnost. No, nedoumice su imali predstavnici zajednica opština sa sjevera i juga.

"Naplata PDV-a u četiri opštine u julu i junu ove godine - Petnjica 2.800 i 200 eura, Plužine 869 i 1.129 eura, Šavnik 1.614 i 525 eura", saopštila je Ines Mrdović iz Akcije za socijalnu pravdu.

"Ako su ovo tačni podaci, onda smo duboko zagazli u sivu zonu", Dejan Đurović iz DF-a.

"Ubijeđen sam da će Evropa sad, zajedno sa budžetom koji smo predložili, biti ne samo lijepa želja nego i lijepa realnost",  rekao je istakao je ministar Spajić.

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac naglasio je da će im u velikoj mjeri biti uskraćeni prihodi.

"Izvršenja na godišnjem nivou prihoda na osnovu poreza na dohodak fizičkih lica u opštini Berane iznosi između 2,2 i 2,3 miliona eura", kazao je Bogavac.

"Vi pošaljite nama listu projekata koje mislite da možete da završite ove godine i za koje mislite da su realni i mi ćemo to da ispoštujemo. Stavićemo sve te projekte u kapitalni budžet", odgovorio je Spajić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније