Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Dnevne novine [ M.L.B. ]

27. 11. 2021. 09:05   >>  09:07

KOVAČEVIĆ SAOPŠTILA

Otvaranjem hotela, posao za 25 Danilovgrađana

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, saopštila je da je za ponos svima to što će u kriznoj, korona godini 25 Danilovgrađana naći svoje radno mjesto u hotelu Zeta.

“Istovremeno tako se, što je još i važnije, stvara mogućnost unapređenja kvaliteta života za čak 25 porodica u jednoj maloj opštini”, kazala je Kovačević Dnevnim novinama.

Kako je navela, to možda jesu brojčano mali, ali za Danilovgrađane i lokalnu upravu značajni iskoraci.

“Hrabrost i čisti profesionalizam stvorili su novi hotel Zeta. Sa ponosom mogu istaći da će četiri zvjezdice stajati na ulazu u hotel, što najbolje govori o njegovom sadržaju i standardima”, kazala je Kovačević.

Ona je navela da ne sumnja da Danilovgarad dobija novo lice.

“U najkraćem, očekujemo porast broja dolazaka i noćenja domaćih i stranih turista kojima će hotel Zeta ponuditi jedan novi, savremeni i ne samo smještajni sadržaj. To će, sigurna sam, biti podsticaj za razvoj komplementarnih djelatnosti, a time posredno i otvaranje drugih radnih mjesta u našem gradu”, rekla je Kovačević.

Adaptacija hotela povjerena je kompaniji Savana Sambic, koja je u većinskom vlasništvu grupacije Savana, čiji je vlasnik uspješni biznismen i humanista Veselin Mijač.

Otvaranje hotela je, prema ranijim najavama, planirano uoči Dana Opštine koji će biti obilježen 9. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније