Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ I. P. ]

08. 10. 2021. 12:30   >>  12:31

PODACI EPCG

Prosječan septembarski račun za struju 25,3 eura

Prosječan septembarski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore, bez neočitanih mjernih mjesta, iznosio je 25,31 eura, saopštila je Elektroprivreda Crne Gore (EPCG).

Iz ove kompanije je saopšteno da su domaćinstva u septembru potrošila skoro 87 miliona kilovatsati struje, što je 31,7% manje u odnosu na potrošnju ostvarenu u avgustu>

To je ujedno i dva odsto manja potrošnja u odnosu na septembar prošle godine.

"Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 19,39 eura, dok je najveća prosječna potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Ulcinju gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 29,19 eura", kazali su iz EPCG.

Čak 71,43 odsto domaćinstava dobiće račun u vrijednosti do 30 eura, od 30 do 50 eura 18,63 odsto potrošača, od 50 do 100 eura 8,42 odsto kupaca, dok je potrošnja preko 100 eura očitana kod 1,52 odsto kupaca.

"Septembarske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće 42,7 odsto domaćinstava u Crnoj Gori, odnosno 158.502 kupaca", kazali su iz EPCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније