Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

O.Z. [ Mina-business ]

07. 10. 2021. 23:40 >> 23:46
1

PROGRAM ZZZ

Šansu za zapošljavanje dobiće 580 nezaposlenih

Šansu za zapošljavanje na određeno vrijeme, u trajanju do četiri mjeseca, kroz program Direktno otvaranje radnih mjesta – Javni rad, dobiće 580 nezaposlenih sa evidencije Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), odlučio je Upravni odbor (UO) te institucije.

Iz Zavoda su saopštili da je za realizaciju tog programa, za poslove od javnog interesa socijalnih, humanitarnih, edukativnih, ekoloških, komunalnih, infrastrukturnih sadržaja, kao i očuvanja kulturnih i istorijskih spomenika, izabrano 110 izvođača.

Ukupno je opredijeljeno 815 hiljada eura odnosno 410 eura po učesniku programa.

Program je namijenjen posebno osjetljivoj grupi nezaposlenih – osobama bez školske spreme ili sa završenom osnovnom školom, nezaposlenim ženama kao i osobama koja su na evidenciji Zavoda duže od godinu.

“Ugovori izvođačima programa biće potpisani u toku naredne sedmice nakon čega će početi i njegova realizacija”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније