Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Izvor: Mina business [ I. P. ]

11. 09. 2021. 10:23   >>  10:24

AERODROMI CG

Unapređenje infrastrukture prioritet

Unapređenje infrastrukture, podizanje nivoa usluge i reorganizacija preduzeća ostaju prioriteti Aerodroma Crne Gore, kako bi poslovali kao moderna i kompletna vazdušna luka, saopštio je izvršni direktor kompanije, Goran Jandreoski.


On je na predstavljanju monografije pod nazivom Više od vijeka, povodom obilježavanja 108 godina crnogorske avijacije, kazao da je u trenutku nakon pandemije, kada se vazdušni saobraćaj bude oporavljao, potrebno stvoriti novu viziju razvoja.

"Brzinom kojom ćemo donositi dobre i racionalne odluke odredićemo koliko će biti dobra sljedeća sezona, a zatim i sve naredne", poručio je Jandreoski.

On je dodao da je teško pratiti evropske regulative, zbog čega su svaka podrška i pomoć dragocjene.

Jandreoski je saopštio i da su u kompaniji zadovolnji sezonom, kao i da su rezultati premašili očekivanja po broju putnika i opsluženih aviona.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније