Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ B.B. ]

01. 09. 2021. 14:43 >> 14:51

PKCG

Nina Drakić na čelu Privredne komore

Nina Drakić doktor ekonomskih nauka imenovana je za vršioca dužnosti predsjednika Privrede komore Crne Gore, obavijestili su iz ove ustanove.

Kako je napomenuto, Drakićeva je već više od deceniju zaposlena u Privrednoj komori, a obavljala je poslove stručne saradnice, direktorice Sektora, savjetnice predsjednika, a u prethodnom periodu i funkciju potpredsjednice Komore.

"Drakićeva ima značajno iskustvo u saradnji sa privredom i državnim organima, posebno kroz participaciju u vladinim tijelima od najvišeg značaja. Dužnosti predsjednice Komore obavljaće do izbora novog predsjednika/ce ove poslovne asocijacije", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, Privredna komora nastavlja posvećeno da djeluje u zastupanju interesa privrede i u saradnji sa Vladom i drugim državnim institucijama će kontinuirano raditi na unapređenju poslovnog ambijenta i daljem razvoju crnogorske ekonomije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније