Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

03. 08. 2021. 09:42   >>  10:10 3

REAGOVAO MINISTAR

Bojanić: Bravo za ASK!

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić reagovao je na Tviteru nakon odluke Agencije za sprečavanje korupcije (ASK), koja je novčano kaznila premijera i sedam ministara zbog kršenja Zakona o sprečavanju korupcije.

"Bravo za ASK, a još veće bravo za Skupštinu Crne Gore, koja joj dozvoljava kontinuitet prljave borbe protiv Đukanovićevih neistomišljenika. Radujem se usmenoj raspravi pred Agencijom zbog neprijavljivanja imovine vrijedne manje nego kazna od 500 eura", rekao je Bojanić.

Podsjetimo, ASK je utvrdila da su premijer Zdravko Krivokapić i većina njegovih ministara prekršili Zakon o sprečavanju korupcije.

Agencija je izdala prekršajne naloge kojima su javni funkcioneri Mladen Bojanić, Jelena Borovinić Bojović, Olivera Injac, Jakov Milatović, Đorđe Radulović, Tamara Srzentić, Ratko Mitrović i Zdravko Krivokapić kažnjeni novčanim kaznama u iznosu od po 500 eura

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније