Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Autor: RTCG Portal ]

16. 07. 2021. 09:17   >>  09:17

DOBRA SEZONA

U Herceg Novom više od 20.000 turista

Dalibor Vuković iz Turističke organizacije Herceg Novog kazao je da u tom gradu prema posljednjim podacima boravi više od 20.000 turista, a sezona prolazi u najboljem redu.

On je u Jutarnjem programu RTCG saopštio da su na nivou od 80 odsto prometa rekordne 2019. godine. Dominiraju turisti iz regiona, što je, kako je rekao, očekivano.

"Dakle, region, i Kazahstan kao jedna nova destinacija, nakon što su uvedeni direktni avio letovi", rekao je Vuković.

Statistika juna je bila na 60 odsto iz 2019. godine, i to, kako je rekao, nije najrealnija slika budući da su mnogi hoteli u tom periodu bili zatvoreni, za razliku od 2019.

"Kad razgovarate sa ugostiteljima, svi će reći da je ovaj jun jedan žnajboljih do sada", rekao je Vuković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније