Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

18. 06. 2021. 18:29   >>  18:35

PKCG

"Biće diskriminisan značajan broj preduzeća i zaposlenih"

Najavljena selektivna primjena odredbi o neradnoj nedjelji diskriminisaće značajan broj preduzeća i zaposlenih, saopšteno je iz Privredne komore (PKCG).

“Činjenica je da svaku inicijativu i potrebu koja dolazi iz privrede, pa i ovu, Komora posmatra u duhu poslovne asocijacije koja zastupa opšte interese privrede”, navodi se u saopštenju PKCG.

PKCG je, kako su kazali, asocijacija koja zastupa interese cjeokupne poslovne zajednice i u svom djelovanju radi na odgovoran, organizovan i stručan način, a za sve inicijative obavlja konsultacije sa svojim članicama.

“Upravo je na inicijativu PKCG, Ministarstvo ekonomskog razvoja formiralo radnu grupu u kojoj je na ovom pitanju, pored državnih organa, trebalo da participiraju sve poslovne asocijacije i sindikati. Radna grupa do sada nije održala sastanak”, navodi se u saopštenju.

Zbog svega toga, iz PKCG su rekli da će u najkraćem roku održati vanrednu sjednicu Odbora udruženja trgovine, koji će zauzeti jasan stav po tom pitanju, zasnovan na principu neselektivnosti i zaštiti interesa svih privrednika iz tog sektora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније