Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

18. 05. 2021. 13:22 >> 13:22

NA ŠETALIŠTU

U Baru koncert povodom 21. maja

Opština Bar i Turistička organizacija Bar će povodom obilježavanja 15. godina od obnove nezavisnosti 21.maja na šetalištu kralja Nikole organizovati koncert sa početkom u 19.00 sati.

Na koncertu će nastupiti učenici barske muzičke škole “Petar II Petrović Njegoš”, a nakon njih gitarski duo, Bulatović - Nikčević sa ansamblom.

Osim koncerta 21. maja će biti organizovana i jedriličarska regata “Dan mladosti” sa startom u 12.00h iz akvatorijuma Marine Bar, dok je dodjela nagrada predviđena za 16.00 sati.

Koncert će biti emitovan uživo na Youtube kanalu Opštine Bar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније