Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

22. 04. 2021. 11:21 >> 11:21
1

DOGOVOR S EPCG

Ugostitelji priključeni na struju, dobili grejs period

Crnogorskim ugostiteljima je uključena struka, a Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) je na taj način pokazala odgovornost, saopštila je NVO Ugostitelji Crne Gore.

"Postigli smo dogovor sa EPCG u vezi sa problemima sa kojima se suočio veliki broj ugostitelja i hotelijera. Dogovoreno je da svi oni kojima je isključena električna energija budu prikopčani na sistem, a da svoja dugovanja plate u mjesečnim ratama", navode izi NVO Ugostitelji Crne Gore.

EPCG je, istakli su, pokazala odgovornost pa je ugostiteljima omogućila i grejs period od dva mjeseca na plaćanje računa i na taj način dala svoj dopronos u što boljoj pripremi ljetnje turističke sezone.

"NVO Ugostitelji Crne Gore vjeruje da je dogovor sa EPCG pokazatelj kako se dijalogom i zajedničkim radom može raditi na što boljoj pripremi ljetnje turističke sezone od koje svi imamo velika očekivanja", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније