Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis ]

19. 04. 2021. 16:04   >>  16:09

VLADA IMENOVALA

Ljesar i Tošanić Radunović članovi Odbora ToMontenegro

Vlada je imenovala Pavla Ljesara i Anu Tošanić Radunović za nove članove Odbora direktora nacionalne avio-kompanije ToMontenegro.

Oni će zamijeniti Milovana Milića i Nebojšu Vuksanovića, koji su podnijeli ostavke na te funkcije nekoliko mjeseci nakon imenovanja.

Kako se navodi u obrazloženju ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića, Ljesar je specijalista nautičkog turizama i upravljanja marinama i ima dugogodišnje iskustvo u avijaciji.

Tošanić Radunović je diplomirana ekonomistkinja koja ima iskustvo u radu u reviziji jugoslovenskih banaka i preduzeća različitih branši.

Članica je timova koji su radili reviziju budžeta Crne Gore i finansijskih izvještaja više preduzeća i banaka - NIS Srbija, Aerodromi Srbije, Telekom Srbija, Kapital i Čačanska banka.

Nova avio-kompanija osnovana je krajem prošle godine. Ubrzo zatim, kontituisan je Odbor direktor i izabran izvršni direktor.

Kompanija je kupila dva aviona i najavila da bi sa letovima trebalo da počne na ljeto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније