Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Autor: RTCG Portal ]

16. 04. 2021. 08:34 >> 17:29

NA ADI BOJANI

Smirila se erozija, spremaju se za sezonu

Direktor HTP Ulcinjska rivijera Bojan Đakonović rekao je da pripreme za ljetnju turističku sezonu uveliko u toku, te da radnici Turističkog kompleksa Ada Bojana danima rade kako bi spremno dočekali turiste.

Podsjeća na velike probleme ove jeseni i zime sa erozijom na plaži Ade Bojane, ali je situacija za sada dobra i nema širenja erozije.

"Ja sam siguran da ćemo biti u stanju da primimo sve naše turiste i da će biti zadovoljni ponudom. Interesovanje za Adu se posljednjih dana blago povećalo", rekao je Đakonović u Jutarnjem programu TVCG.

Zbog aktuelne situacije s korona virusom, kako je rekao, neće moći da računaju na tradicionalne goste, ali će se okrenuti turistima s region, te tržištima Ukrajine, Bjelorusije i Rusije.

Na pitanje je li ikao pritekao nakon ogromne štete na objektima usljed erozije zemljište, Đakonović kaže da je šteta velika pričinjena i na plaži i na samim objektima.

"Nestala je plaža. Međutim, posljednjih dana kako je jug oslabio erozija je u blagom zastoju. Pisali smo od novembra nadležnim institucijama, resornom ministru... da iskren budem nijesam dobio odgovore na zahtjeve, ali se nadam da će nešto biti urađeno po tom pitanju, jer sezona je pred vratima, a mi moramo objekte staviti u punu funkciju", istakao je Đakonović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније