Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

15. 04. 2021. 17:52   >>  17:53 1

ODLUKA VLADE

Kapital "ToMontenegro" uvećan za još tri miliona

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici usvojila Informacija za uplatu sredstava u iznosu od tri miliona eura novoj nacionalnoj avio-kompaniji "ToMontenegro".

"Tim povodom zaduženo je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja da uplati iznos od 3.000.000 eura, čime se osnovni i uplaćeni kapital Društva uvećava i iznosi 23.000.000 eura", saopšteno je iz Vlade.

Na Vladinoj sjednici je naglašeno da će kompanija odobrena sredstava iskoristiti za obezbjeđivanje neophodnih uslova za normalno funkcionisanje društva, sve u cilju da u što kraćem roku počne sa obavljanjem djelatnosti.

Takože, donijeta je Odluka o izmjeni Odluke o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju „ToMontenegro“, kojom je promijenjeno sjedište za obavljanje djelatnosti Društva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније