Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business

07. 04. 2021. 19:31 >> 19:30

VLADA I KINESKI ZVANIČNICI

Očekuju završetak radova na autoputu do kraja godine

Radovi na prioritetnoj dionici auto-puta Bar-Boljare trebalo bi da budu završeni do kraja godine, ocijenili su ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić i ekonomski i trgovinski savjetnik u Ambasadi Kine, Bao Shunqing.

Iz Ministarstva su kazali da su Bojanić i Shunqing na sastanku razgovarali o tekućim infrastrukturnim projektima koje izvode kompanije iz Kine, kao i mogućnosti za učestvovanje u implementaciji budućih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture i energetike.

“Posebna pažnja je posvećena završetku radova na prioritetnoj dionici auto-puta Smokovac – Mateševo, uz obostrana očekivanja da će radovi biti završeni do kraja godine”, navodi se u saopštenju.

Takođe, razgovaralo se i o rekonstrukciji mosta na Đurđevića Tari, koja će se realizovati zahvaljujući donaciji Kine.

Bojanić se zahvalio Shunqingu na dosadašnjem doprinosu Kine koji se tiče razvoja infrastrukturnih projekata od velikog značaja za Crnu Goru i kazao da se nada da će biti nastavljena ekonomska saradnja dvije zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније