Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

30. 03. 2021. 20:48 >> 20:48
2

ROK 15 DANA

Raspisan konkurs za izvršnog direktora ŽICG

Željeznička infrastruktura (ŽICG) raspisala je konkurs za izbor izvršnog direktora, koji će biti otvoren 15 dana.

Kandidat, pred opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, mora da ima visoku stručnu spremu VII1 i pet godina radnog iskustva, od čega najmanje tri u struci.

Kandidat mora i da posjeduje organizatorske sposobnosti i smisao za rukovođenje, da nije kažnjavan i da ne postoje druge zakonske smetnje za imenovanje.

Kandidat je dužan da dostavi plan razvoja kompanije za naredne dvije godine.

Kandidati su dužni da kompletnu dokumentaciju i tražene dokaze, dostave u originalu ili ovjerenoj kopiji u zatvorenoj koverti na adresu kompanije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније