Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

19. 02. 2021. 15:11   >>  15:12

“TOMONTENEGRO”

Vlada odobrila kupovinu dva "Embraer 195"

Vlada Crne Gore je na juče održanoj sjednici usvojila Informaciju o kupovini dva aviona „Embraer 195 LR“ za potrebe kompanije „ToMontenegro“. 

“U svojstvu jedinog osnivača Društva „ToMontenegro“ d.o.o., Vlada je odobrila kupovinu dva aviona „Embraer 195 LR“, pod uslovima i na način koji su utvrđeni Informacijom, za ukupan iznos od 21.784.000 dolara (plativih u eurima po kursu na dan uplate). Isplata kupoprodajne cijene će se izvršiti iz sredstava osnivačkog kapitala „ToMontenegro“ d.o.o”, saopšteno je iz Vlade.

Usvojena je Informacija za plaćanje premije osiguranja avio-flote Društvu „Generali osiguranje“ od strane kompanije „ToMontenegro“.

“Tim povodom, Vlada je ovlastila Odbor direktora kompanije da uplati premiju osiguranja avio-flote u iznosu od 241.987 eura”, saopšteno je iz Vlade.

Vlada je utvrdila Predlog zakona o dopunama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje, Predlog zakona o izmjenama Zakona o porezu na dodatu vrijednost i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak fizičkih lica. Predložene izmjene ovih zakona odnose se na pravno-tehničke korekcije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније