Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

15. 01. 2021. 23:47   >>  23:52 1

UCG

Počinju prijave za program obuke Student Business Hub

Studenti završnih godina Univerziteta Crne Gore (UCG) mogu se do 1. februara prijaviti za besplatni program obuke Student Business Hub, kako bi se pripremili za buduće poslovne poduhvate.

Obuku organizuje Karijerni centar UCG u saradnji sa kompanijom Balance to business.

“Program će, kroz besplatne treninge i radionice, obuhvatiti 30 studenata podijeljenih u dvije grupe, po 15 u jednom semestru, i pripremiti ih za buduće poslovne poduhvate”, saopšteno je iz UCG.

Studenti će, nakon završene obuke koja će se održavati u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno odrađenom programu.

Program će se realizovati kroz tri cjeline.

“Na samom početku, polaznici će moći da upoznaju i prepoznaju svoje potencijale, šta zaista žele od svoje budućnosti i na koji način mogu dostići definisani cilj. Moći će da prisvoje i nauče nove alate iz oblasti ljudskih resursa i poslovnog menadžmenta kroz segment programa pod nazivom Karijerni potencijal”, dodaje se u saopštenju.

U drugom segmentu, studenti će moći da savladaju praktične vještine koje će im omogućiti da dođu do definisanog cilja, kao i da usvoje nova znanja koja će ih pripremiti za svijet biznisa, kroz radionice na različite teme.

“Na samom kraju, imaće priliku da nauče kako da se izbore sa svim izazovima koje budućnost može donijeti, kroz tematsku radionicu Mladi lideri novog doba”, rekli su iz UCG.

Svi segmenti programa podrazumijevaju i praktične vježbe, a svaki student će, pored toga, imati priliku za dvije besplatne individualne koučing sesije tokom trajanja programa.

Studenti se mogu prijaviti slanjem kratkog motivacionog pisma, u kojem je potrebno da navedu fakultet, godinu studija i prosječnu ocjenu, kao i CV-a na mejl karijernicentar@ucg.ac.me.

Ukoliko broj prijavljenih studenata sa sličnim kvalifikacijama bude veliki, obaviće se kratki intervjui sa prijavljenim kandidatima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније