Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina ]

12. 01. 2021. 12:57   >>  13:46 4

OD APRILA

Luxair uvodi linije do Podgorice i Tivta

Luksemburški avio-prevoznik Luxair letjeće od aprila dva puta sedmično iz Luksemburga prema Podgorici, dok će od 15. maja do 2. oktobra svake subote prevoziti putnike do Tivta.

Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu je saopšteno da se njegova predsjednica, Fetija Kalač, prošle sedmice sastala sa izvršnim direktorom luksemburške avio-kompanije, Gillesom Feithom, kako bi definisani detalje prvih letova Iz Luksemburga prema Podgorici i Tivtu i obratno.

"Avion na relaciji Luksemburg – Podgorica poletjeće 1. aprila. Putnike će prevoziti Bombardir Dash Q400 sa 76 mjesta, a početna cijena povratne karte će iznositi 149 eura sa svim uračunatim taksama", navodi se u saopštenju.

U cijenu avionske karte je uračunat obrok u avionu i prtljag koji čini osnovni od 23 kilograma i ručni od osam kilograma.

Let će trajati oko dva sata i 30 minuta, a planirano je da avioni lete dva puta sedmično, ponedjeljkom i četvrtkom.

“U ljetnjem periodu, odnosno od juna, početna cijena avionske karte iznosiće 201 eura. Ukoliko putnici imaju posebnu želju za odabirom mjesta u avionu, rezervaciju obavljaju online putem sajta i dužni su da plate ovu uslugu 12 eura”, dodaje se u saopštenju.

Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore je saopšteno da će Luxair dodatno operirati jednom sedmično do tivatskog aerodroma avionom Boeing 737 sa 141 sjedištem.

“Ovaj let je prvenstveno namijenjen korisnicima usluga LuxairTours koji žele da provedu odmor u Crnoj Gori. Cijena ovog sedmodnevnog aranžmana, sa avionskom kartom, smještajem u hotelu, doručkom i prevozom od aerodroma do hotela i nazad, iznosiće 450 eura po osobi”, navodi se u saopštenju.

Oni su iz ponude izdvojili 11 hotela od tri do pet zvjezdica, a više informacija može se naći na linku www.luxairtours.lu.

Avion za Tivat će letjeti svake subote, od 15. maja do 2. oktobra.

“Izvan predloženog aranžmana, za putnike koji samo kupuju avionsku kartu, početna cijena povratne karte do tivatskog aerodroma iznosiće 149 eura, dok će od jula iznositi 241 eura, sa svim uračunatim taksama, obrokom u avionu i osnovnim prtljagom od 23 kilograma plus ručni prtljag od osam kilograma", dodaje se u saopštenju.

Takođe, postoji mogućnost odabira sjedišta u avionu za 12 eura, a rezervacija se obavlja online putem sajta.

"Sve avionske karte se mogu besplatno rezervisati online putem sajta www.luxair.lu ili pozivom na broj +352 2456 1. Cijena poziva za rezervaciju avionske karte po osobi je 15 eura. Plaćanje avionske karte se obavlja kreditnom karticom ili debitnom karticom V PAY. Rezervacije karata su otvorene do 4. novembra", dodaje se u saopštenju.

Rezervacije se, kako je objašnjeno, takođe mogu obaviti u prostorijama agencija Luxaira - Luxair Travel Stores i ova usluga će koštati dodatnih 15 eura.

Kupovina karata se takođe može obaviti u bilo kojoj drugoj agenciji.

"Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju našim iseljenicima i prijateljima za svu dodatnu pomoć i informacije u vezi sa rezervacijom avionskih karata na mejl fetija.kalac@ccmontenegro.lu", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније