Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 01. 2021. 09:15   >>  09:16 17

RAKOČEVIĆ

Gašenje MA politički revanšizam

Gašenje Montenegro erlajnza motivisano je političkim revanšizmom, smatra poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Rakočević.

“Gašenje Montenegro Arlinesa bež objašnjenja i bez istovremeno otvaranja nove kompanije koja bi preuzela sva operativna i formalna prava MA, te zadržala sve radnike koji su trenutno zaposleni u kompaniji je strateški nepromišljena i ekonomski neodgovorna odluka, nažalost motivisana političkim revanšizmom”, kazao je Rakočević u intervjuu Dnevnim novinama.

Nepovjerenje u novu Vladu je, kako dodaje Rakočević, očekivano, budući da je ona proizvod jednog opasnog desno-populističkog talasa, ekonomski infantilne programske politike, svojim značajnim dijelom.

“Svi investitori, i domaći i strani, zastali su i čekaju odluke nove Vlade, ne bi li procijenili da li je Crna Gora i dalje pogodna za ulaganje i poslovanje. Pritom, mislim da je isuviše biznis barijera i do sada bilo koje valja otklanjati u narednom periodu”, naveo je Rakočević.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније