Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

30. 12. 2020. 20:25   >>  20:26 32

BOJANIĆ

"Građani plaćali savjetnika Sekulić 20.800 mjesečno"

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić kazao je da su građani plaćali pravnog savjetnika bivše ministarke ekonomije Dragice Sekulić 20.800 eura mjesečno, odnosno 250 eura na sat.

"Nije mi jasno, ako je opoziciona poslanica Dragica Sekulić, inženjer energetike, u pokušaju da brani partijskog šefa Markovića, sposobna za ovakve pravničke vratolomije, zašto smo joj dok je bila ministarka plaćali pravnog savjetnika po 20.800 eura mjesečno, odnosno 250 eura na sat?", napisao je Bojanić na Twitter nalogu.

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније