Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

28. 12. 2020. 19:58   >>  20:00 1

NTO

Turisti iz Albanije među najzastupljenijim

Turisti iz Albanije tradicionalno su među najzastupljenijim tokom zimske turističke sezone, kazali su iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Navodi se da je NTO organizovala online sastanak na kom je prezentovana zimska turistička ponuda Crne Gore turističkim agencijama iz Albanije, kao i tamošnjim medijima.

Iz NTO su kazali da su turisti iz Albanije tradicionalno među najzastupljenijim tokom zimske turističke sezone.

“Tokom prethodne zimske sezone Crnu Goru je posjetilo preko 20 hiljada gostiju iz Albanije koji su ostvarili oko 57 hiljada noćenja, čime su učestvovali u ukupnom turističkom prometu oko 18 odsto”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su predstavljene ponude ski centara, hotela i drugih sadržaja, kao što su outdoor aktivnosti, gastronomija i prirodne ljepote Crne Gore.

Predstavnici NTO uputili su učesnike sastanka u zdravstvene protokole koji se primjenjuju u Crnoj Gori povodom situacije sa aktuelnim koronavirusom.

Oni su podsjetili da je Crna Gora sigurna i bezbjedna zemlja, koja je od Svjetskog savjeta za turizam i putovanja dobila Safe travel oznaku.

Iz NTO su kazali da planinski i turistički centri spremno dočekuju goste, i da je sa prvim snijegom otvorena zimska sezona u Crnoj Gori.

Oni su naročito istakli dostupne paket aranžmane i povoljnije cijene u odnosu na prethodnu godinu, kako u hotelima, tako i na skijalištima, ali i unapređenje seoskog turizma u Crnoj Gori.

Sastanku su, osim predstavnika NTO, prisustvovali i predstavili svoju ponudu Skijališta Crne Gore, hotel Bianca Resort&Spa, kao i lokalne turističke organizacije Žabljak, Kolašin i Budva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније