Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

18. 12. 2020. 18:49 >> 18:53
2

LP

''Jedini način da se smanji šteta budžetu je ostavka Vlade''

Najava Vlade da neće usvojiti Zakon o budžetu u zakonskom roku do 31. decembra najava je haosa i potpunog rasula koje nas ubrzo čeka i praktično nas uvodi u vanredno stanje, saopštili su iz Liberalne partije. Naglasili su da je jedini način da se izbjegne takav krah i da se barem malo smanji šteta koju najavljuju jeste da Vlada hitno podnese ostavku i vrati mandat Skupštini Crne Gore.

Kako navode, Vlada se još jednom pokazuje nesposobnom da očuva osnovne normalne tokove života ovoga društva i države.

''Nakon sramotnih epizoda sa tajnim zaduživanjem, donošenje Zakona o slobodi vjeroispovjesti iza leđa javnosti, imenovanja kontroverznih kadrova sumnjive pozadine na najviše i odgovorne funkcije te potpunog bezakonja i nepoštovanja procedura pitamo se iz kakvog moralnog kapitala ova Vlada uopšte crpi svog legitimitet'', kazali su iz Liberalne partije.

Iz LP ističu da je uvođenje države u vanredno stanje i ostavljanje države bez budžeta gotovo pola godine neviđeno u modernoj istoriji Crne Gore ali, kako kažu, i prepoznatljiv manir ove vlasti i na lokalnom i na državnom nivou, ali da za to neko mora da snosi odgovornost.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније