Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

31. 10. 2013. 13:43 >> 13:43
2

ZAKUP ZEMLJIŠTA

Raspisan tender za izgradnju golf kompleksa

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte raspisao je danas tender za dugoročni zakup dijela zemljišta za izgradnju golf kompleksa u Tivtu.

 

Savjet je, u ime tivatskog Montepranzo-Bokaprodukta koji je vlasnik zemljišta, pozvao domaće i strane investitore s finansijskom sposobnošću i iskustvom u projektovanju, gradnji i poslovanju velikim i složenim turističkim kompleksima da se prijave na tender za zakup od 90 godina dijela kompleksa površine 37,2 hiljade metara kvadratnih u zoni Mrčevac u Tivtu.

Zainteresovani domaći i strani investitori ponude mogu dostavljati do 6. decembra.

Tenderom je predviđena i mogućnost kasnije prodaje dijela pripadajućeg zemljišta pod izgrađenim objektima i uz objekte.

Na tenderu mogu učestvovati i konzorcijumi, koji uz ponudu dostave ugovor o njegovom formiranju sa jasno definisanim odgovornostima članova.

Ponuđač treba da predloži strukturu i iznos godišnje zakupnine, koja ne može biti niža od 15 centi po kvadratnom metru, što je jedan od kriterijuma za ocjenu ponude.

Zainteresovanim investitorima će, kako se navodi u pozivu, biti omogućen i obilazak lokacije u periodu od 1. novembra do 5. decembra, kako bi do 6. decembra do 16 sati dostavili ponude. Ponuđač treba da dostavi i potvrdu o uplaćenom depozitu ili original garancije u korist Savjeta za privatizaciju, u iznosu od 150 hiljada eura.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније