Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Autor: I. P. [ Izvor: rtcg.me ]

23. 11. 2020. 07:34 >> 07:50
1

SIMOVIĆ TVRDI

Finansije u Nikšiću veoma stabilne

Stanje finansija u nikšićkoj kasi je veoma stabilno, što daje dodatnu snagu i optimizam u odnosu na brojne aktuelne i buduće izazove koji su pred nama, saopštio predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović.

On je u Jutarnjem programu TVCG saopštio da se redovno izmiruju sve obaveze prema zaposlenima, dobavljačima i kreditima, a u teškoj ekonomskoj godini, kako je rekao, sve planirane investicije su realizovane.

Prethodna uprava, na čijem je čelu bio Veselin Grbović, prema riječima Simovića, radila je i uradila veoma mnogo, pa podsjeća na projekte iz komunalne i putne infrastrukture, gradnje vodovoda...

"Naši planovi su veoma ambiciozni", rekao je Simović, navodeći da će voditi dijalog s građanima Nikšića, kako bi čuli njihov glas i šta je to što oni smatraju da je neophodno uraditi.

Na pitanje kakvu komunikaciju očekuje s građanima, te da li zna s kakvim se problemima oni suočavaju, Simović odgovara: "Očekujem dvosmjernu komunikaciju. Mislim da je to jedini kvalitetan dijalog, da čujem, da saslušam, da dam odgovore u odnosu na realna rješenja".

Mladima se, kaže, mora dati prilika da saopšte svoju viziju i da u skladu sa tim realizuju određene aktivnosti.

"Znam da u Nikšiću ima mnogo mladih i kreativnih ljudi koji mogu doprinijeti razvoju grada, i da oni očekuju da dobiju priliku za to", poručio je Simović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније