Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

21. 11. 2020. 14:26 >> 14:43
7

REAGOVANJE

MF: Plate i penzije ne treba smanjivati

Vlada Crne Gore u prethodnom periodu nije imala komunikaciju sa MMF-om po pitanju fiskalne politike za 2021. godinu, saopšteno je iz Ministarstva finansija, uz podsjećanje da plate i penzije ne treba smanjivati, već osigurati njihovu redovnost.

Ministarstvo finansija negiralo je navode predsjednika Pokreta za promjene, Nebojše Medojevića, koji je kazao da je Vlada Crne Gore u tajnosti sklopila sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom, te da Crnu Goru čeka najoštriji program štednje kojim će se smanjiti plate i penzije.

“Kako je već ukazano, u prethodnom periodu nije postojala komunikacija sa MMF-om po pitanju fiskalne politike za 2021. godinu, uz podsjećanje da je stav 41. Vlade da plate i penzije ne treba smanjivati, već osigurati njihovu redovnost. Naznačeni navodi gospodina Medojevića ne odgovaraju istini, niti zavrijeđuju dalje komentare”, zaključuje se u reagovanju Ministarstva finansija.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније