Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

31. 10. 2020. 12:20   >>  14:13

EPCG

''Podijelimo teret'' produžava se do kraja godine

Zbog velikog interesovanja kupaca Elektroprivreda Crne Gore odlučila je da produži akciju Podijelimo teret 8 do kraja godine, navode iz EPCG.

Kako su kazali, do sada je akcija opravdala očekivanja, oko šest i po hiljada kupaca potpisalo je sporazum o otplati duga po povlašćenim uslovima.

Akcija “Podijelimo teret” namijenjena je svim kupcima, koji pripadaju grupi potrošnje “domaćinstva”, a imaju dugovanja po osnovu računa za električnu energiju.

''Akciji se mogu priključiti sva domaćinstva kojima ističu Sporazumi iz akcije ”Podijelimo teret 6”, kao i sva nova domaćinstva koja imaju dug, a koja žele da svoje obaveze izmire po izuzetno povoljnim uslovima'' navode  saopštenju.

Potrošači mogu otplatiti prethodni dug u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura, izuzeti su od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum i obustavlja se obračun zatezne kamate.

Jedini uslov za priključenje akciji u novembru je, kažu, da iznos uplata u prethodna tri mjeseca (avgust, septembar i oktobar) bude jednak ili veći od računa za septembar i da do kraja novembra bude plaćena oktobarska faktura.

Dok je uslov za priključenje akciji u decembru da iznos uplata u prethodna tri mjeseca (septembar, oktobar i novembar) bude jednak ili veći od računa za oktobar i da do kraja decembra bude plaćena novembarska faktura.

Takođe, svi kupci električne energije koji su isključeni sa mreže imaju pravo da se priključe akciji, a uz navedene neophodne uslove moraju da plate i troškove priključenja.

Kako su naveli, kupci koji već imaju potpisan standardni Sporazum mogu ga reprogramirati po ovom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem Sporazumu.

''Molimo sve potrošače da prilikom dolaska na šalter EPCG, poštuju preporuke Instituta za javne zdravlje, drže distancu, nose maske i koriste sredstva za dezinkfekciju'', poručili su iz EPCG.

Više informacija možete dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na našoj zvaničnoj FB stranici, kao i na web portalu www.epcg.com.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније