Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

22. 10. 2020. 13:32   >>  13:31

POVODOM 26. ROĐENDANA

Karte MA jeftinije 26 eura

Putnicima Montenegro Airlines (MA) od 24. oktobra na raspolaganju su avio-karte po cijenama nižim za 26 eura u odnosu na postojeće tarife. Povod za specijalnu promotivnu ponudu je predstojeći 26. rođendan kompanije.

Kako je saopštio nacionalni avioo prevoznik do Beograda iz Podgorice i Tivta možete putovati po cijeni povratne karte od 83 eura, Beča 99 eura, Ciriha 134, Frankfurta 137 i Pariza za 151 euro.

Navedene cijene uključuju sve pripadajuće takse i važe i za putovanja započeta u inostranstvu.

Karte se, kako su kazali, mogu kupiti i putovanja započeti u periodu od narednih 26 dana od 24. oktobra, datuma kada je osnovana nacionalna avio-kompanija.

"Ponosni smo što proslavljamo dvadesetšestu godinu poslovanja pod nacionalnim imenom i daćemo sve od sebe da uprkos otežavajućim okolnostima i dalje našu zemlju činimo avio-dostupnom", navodi se u saopštenju.

Kupovina avio-karata, u okviru rođendanske promotivne ponude, moguća je preko internet stranice kompanije www.montenegroairlines.com, pozivanjem Call centra 19804, odnosno +382 20 228 187 za pozive iz inostranstva, kao i na svim prodajnim mjestima Montenegro Airlinesa u zemlji i inostranstvu i preko autorizovanih agencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније