Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

20. 10. 2020. 15:12 >> 15:11

PU

Od danas moguće testiranje fiskalnih servisa

Sistem za testiranje fiskalnih servisa u okviru projekta elektronske fiskalizacije pušten je u rad, saopšteno je iz Poreske uprave (PU).

"Pristup testnom okruženju radi testiranja fiskalnih servisa u okviru projekta elektronske fiskalizacije omogućen je od danas”, navodi se u saopštenju PU.

Od ovog momenta sva zainteresovana preduzeća i pojedinci koji se prijave u skladu sa procedurom definisanom dokumentom Fiskalni servis - Uputstvo za pristup fiskalizaciji mogu obavljati testiranje funkcionisanja sistema.

“Portal SEP za potrebe elektronske fiskalizacije biće dostupan od 2. novembra, od kada će se upis obveznika fiskalizacije u ROF odvijati putem istog i u početku će biti omogućen isključivo za potrebe testiranja funkcionalnosti, te podaci koji budu na njemu upisani neće predstavljati registracione podatke za produkciju”, objasnili su iz PU.

Uputstvo za privremeni proces testiranja fiskalnog servisa dostupno je na linku https://www.poreskauprava.gov.me/vijesti/234692/ELEKTRONSKA-FISKALIZACIJA-Testiranje-fiskalnih-servisa-u-okviru-projekta-elektronske-fiskalizacije-bice-omoguceno-20-oktobra-202.html.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније