Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

TVCG

19. 10. 2020. 15:40 >> 15:45
3

BUDVA

"Ugostitelji možda odluče da otvore objekte"

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i u Budvi će u naredne dvije sedmice biti zatvoreni ugostiteljski objeki dok đaci prelaze na online nastavu. Pooštravanje mjera naišlo je na negodovanje ugostitelja koji su Nacionalnom koordinacionom tijelu juče dali rok od 48 sata da preispita odluku o zabrani rada toj branši. U suprotnom najavljuju da će sjutra u podne ispred zidina Staroga grada organizovati veliki protest.

Budvanski ugostitelji upozoravaju da ih zatvaranje lokala vodi u ekonomsku propast, a dvije hiljade radnika, kažu, moglo bi ostati bez posla.

"Mi se slažemo da trebamo imati i još bolje mjere i mjere predostrožnosti da ne dođe do širenja korone. I ovom prilikom molimo Institut da upodobi metodologiju i da pokušamo da od sjutra ponovo krenemo da radimo i privređujemo. U suprotnom mi smo za sjutra zakazali veliki protesni skup, biće tu više hiljadu ljudi naših zaposlenih i njihovih porodica. Možda sjutra donesemo odluku da otvorimo, ali ja ne bi volio da dođe do toga, ali mi smo prinuđeni na te mjere", poručio je Vido Markićević iz Udruženja ugostitelja Budve.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније