Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

19. 10. 2020. 12:11 >> 12:11

EPCG

"Podijelimo teret" do kraja oktobra

Od jula do kraja septembra akciji “Podijelimo teret” priključilo se oko 4.200 domaćinsatva, a tu mogućnost potrošači imaju još do 31. oktobra, kada se akcija završava, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore .

Akcija “Podijelimo teret” namijenjena je svim kupcima, koji pripadaju grupi potrošnje “domaćinstva”, a imaju dugovanja po osnovu računa za električnu energiju. Akciji se mogu priključiti sva domaćinstva kojima ističu Sporazumi iz akcije ”Podijelimo teret 6”, kao i sva nova domaćinstva koja imaju dug, a koja žele da svoje obaveze izmire po povoljnim uslovima.

Potrošači mogu otplatiti prethodni dug u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura, izuzeti su od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum i obustavlja se obračun zatezne kamate.

“Jedini uslov za priključenje akciji je da iznos uplata u prethodna tri mjeseca (jul, avgust i septembar) bude jednak ili veći od računa za avgust i da do kraja oktobra bude plaćena septembarska faktura”, navodi se u saopštenju.

Takođe, svi kupci električne energije koji su isključeni sa mreže imaju pravo da se priključe akciji, a uz navedene neophodne uslove moraju da plate i troškove priključenja.

“Kupci koji već imaju potpisan standardni Sporazum mogu  ga reprogramirati po ovom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem Sporazumu”, navodi se u saopštenju.

Sve informacije potrošači mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na web stranici www.epcg.com, zvaničnoj Facebook strani kao i na šalterima lokalnih jedinica snabdijevanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније